firdaus's FotoPage

By: Mohamad Firdaus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 8-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Memori Hari Raya 2005

ee... seronoknye dia
ha..klu nak main jgn lepasi garisan ni
skodeng anak buah tgh main mandi air bukit...
View all 14 photos...

ni beberapa gambar time menyambut hari raya Aidilfitri.....
gambar ni telah diresizekan cz nak sesuaikan dgn space yang masih ada...


Friday, 28-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Exco Kamsis

tengok.. ni gambar yg aku tangkap masa ari senja
mencari kepah
tak sangka aku nie ada gak bakat lakonan
View all 10 photos...

gambar nie gambar original dari digicam dengan menggunakan fungsi select mode... saya cuma edit resize gambar tu je untuk diupload dalam fotopages nie ..

ni la gambar kenangan sekitar aku n member2 exco kamsis yang lain .....


Wednesday, 26-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Around of My family

aku, mama dan adik
My Family
mama kesayanganku
View all 11 photos...


ni la antara gambar2 keluarga kebanggaan saya....


Tuesday, 25-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Silat Cekak Malaysia

posing sebelum perlawanan bermula
rakan perseguruan
ni la sebahagian rakan perseguruan silat cekak malaysia caw PUO
View all 7 photos...


oleh kerana zaman sekarang ada sesetengah orang mengamalkan undang2 rimba walaupun malaysia dah ada undang2 sendiri... kita kena la lengkapkan diri dengan ilmu pertahanan diri ye tak...


lagi pun mana la tau ada watak jahat tengah kacau heroin... time tu la kita sebagai hero kena tampilkan diri ye tak


Monday, 24-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
kejohanan marathon Kamsis PUO

akhirnya blok c rebah di tangan blok E
i cute tak?
Green for All, Green for our future
View all 10 photos...





ni gambar sekitar program hari sukan kamsis PUO..

tapi 2 gambar tgh makan tu bukan time kejohanan marathon, tapi mase program "Malam Mencari Cinta"


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net